REZGÉS KEZELÉSI MÓDSZER A CMM

Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd | Updated: Jul 26, 2016
Source:

Rezgés a mérési gép pontosság és a stabilitás, hogy elég a pontosság érdekében CMM befolyásoló fő tényezőket, létre kell hoznia egy megfelelő környezet mérőgép.


Ha telepítés CMM ahol nagyban befolyásolja a rezgés, hajlamosak vagyunk, hogy fogadja el az út, az Alapítvány kezelésére (letörés, elkülönítési árok), de az elkülönítés mód van nyilvánvaló hiány (mint CMM precíziós termékek nem teljesíthető, és a környezet, ha a felhasználó a padlón nyilvánvalóan nem fogad el Alapítvány rendszer), csillapító mechanizmus kialakulását tette az Alapítvány rezgés szigetelés elégtelensége miatt.


Nano precíziós autonóm design szabadalmi technológia--CMM csillapító mechanizmus. Egyszerű és kényelmes telepítő. A gumi egészségügyi betét elhelyezése a felső és alsó csillapítási gumi blokk mátrix, behelyező a két helyezze be egymást a fel és le a Vezetőoszlop hely biztosítása érdekében. Négy menetes lyuk a két mátrix hordozó csatlakoztatható a csillapítási CMM vagy a földre. Négyszög útmutató pillér, amely hatékonyan megakadályozza a megdöntésére vagy átütemezés miatt egyoldalú erőt csillapító eszköz van szerelve.


Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nemzeti Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi tartomány, Kína
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd. Minden jog fenntartva.