A problémák és fejlődési trend a érintésmentes Mérési módszer

Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd | Updated: Oct 31, 2016
Source:

A. A valósidejű mérés . Az ipar területén, fontos, hogy csökkentse a költségeit és a hatékonyság javítása és a minőség, így a valós idejű 3D-s mérési mező vált problémákat kell megoldani. Real-time 3D alakmérés képes felismerni kijelző és 3D koordinátákat mérés sikeres, gyártás-ellenőrzési és online minőség felderítése, és a legfontosabb az, hogy megvalósítsa a nagy sebességű internetes számítás.

B. Azoknak, akik nem festett fényvisszaverő felületként és a tárgy alakja közvetlenül meg lehet mérni a felületen. Azoknak a fényvisszaverő felület lehet végezni 3D alakmérés , ezen a területen van égető szükség, de szinte nincs olyan kutatást ezen a területen. A jelenlegi méréstechnika mérési reflexió felületén a forma felületének alakja, kérte, hogy használja porszórt a felszínen, ez lassítja a mérési sebességet és csökkenti a mérés pontosságát.

C. Annak megállapítására, az értékelés standard optikai rendszer háromdimenziós mérés. Fontos része a szabvány kell tartalmaznia:

1. Méret, felületi érdesség és anyagi szabvány minta komponensei;

2. A matematikai modell és a hiba jellemzőit;

3. Mérési sebesség és hatótávolság;

4. Ismételhetőség és újbóli megjelenését folyamat;

5. A kalibrálás folyamatban;

6. Megbízhatóság értékelést.

D. Nagy pontosságú nagy mérési tartományban. A legtöbb mérőrendszer létre kompromisszum pontosság szerint a mérési tartomány, de ez is kell, nagy pontosságú .

E. mérőrendszer kalibrálása és optimalizálása és kialakítású érzékelő. A rendszer kalibrálása és optimalizálása a legfontosabb, hogy javítsa a mérés pontosságát.

F. Hangsúlyozzák forgatókönyveket feladat korlátok. Optimális választás a különböző felhasználási célokra, létrehozása a cél és feladat-orientált mérési rendszer.


Kérjük, értesítsen minket, ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsot

E-mail: overseas@cmm-nano.com


Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nemzeti Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi tartomány, Kína
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd. Minden jog fenntartva.