A nyomás hatása a levegő hordozó CMM.

Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd | Updated: Sep 29, 2016
Source:

1. nyomás

Normál üzemi nyomás alatt a vastagság-ból levegő csapágy és vezető vasúti légtér rögzített, amely biztosítani tudja a jó ismételhetőségétCMM. Ha a nyomás a levegő ingadozik, a változás az előre összehúzó erő a levegő csapágy ennek megfelelően fog vezetni a változás inter membrán hely. A inter membrán tér válik nagyon kicsi, ha van egy bizonyos közötti súrlódás levegő csapágy és a vezetősín, ami okozhat levegő csapágy és a vezetősín közötti relatív súrlódás, amikor a gép van futás. Karcolások a vezetősín és befolyó gép teljesítménye is komolyan okozhat.

 Precision coordinate measuring machine(CMM)

(2) az egyensúly henger hatás

Egyensúly, Z tengely egyensúly henger használatos. Ha a Z-tengely gravitációs egyenlő a henger légnyomás által generált kifejteni, Z tengely fogja egyensúlyt. Miután a henger kifejteni, kisebb, mint a gravitáció, a teljes egyenleg rendszer lesz az ellenőrzés. Z tengely, valamint a szonda fejét fog legördülni. Ez károsíthatja a szonda és a Z tengely. Tehát-a ' nagyon szükséges a megfelelő nyomást a sűrített levegő a CMM.

 3D Measuring Machine

BárCégünkhozott különböző intézkedések a sűrített levegő nyomásának ingadozása negatív eredményét annak érdekében, hogy garantálja, hogy lehet használni a CMM általában, kérjük szigorúan ellenőrzi a CMM légnyomás.Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com

Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nemzeti Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi tartomány, Kína
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd. Minden jog fenntartva.