A NANO CMM előkészítése

Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd | Updated: Oct 10, 2016
Source:

Utánmérési gépeljussanak a felhasználóhoz, kérjük, ne komoly amp; szükséges ellenőrzési és nem előkészítése a telepítés, mint a telepítés helyén, közlekedési folyosón, és a szállítási eszköz.

1. a csomag ellenőrzés

Ellenőrizze, és a csomagolás dobozok, a sorszám és a megjelenés állapot számít. Ha van hiány, vagy valami elromlott, kérjük, forduljon a kapcsolódó szállítási osztály ideje tisztázni az igazságot, és lépjen kapcsolatba velünk.

2. ne szerelje szét a csomagoló doboz

A csomagoló doboz meg kell nyitni a szakemberek és a felhasználó együtt. A részek mezőben kell védeni attól, hogy törött. Miután csomagoló doboz nyílt ellenőrizze rakomány mód, a mennyiséget és az elszigetelt darab a csomagolási lista szerint.

3. a tartozékok tisztítása

És védelme érdekében a CMM alkatrészek sérülés vagy rozsda a szállítás során, a CMM alkatrészek külön csomagolva előtt ők szállítják az agyártó. Kérjük, tiszta telepítés előtt fel.

4. a teljesítmény és a légszivattyú

AC 220V stabil feszültség hatalom szükség. A felhasználó kizárólagos földi kábel kell készítenie. Az áramlás és nyomás air szivattyú felel meg a szabályzat. A levegő bemenet CMM előtt kell szűrni. A sűrített levegő CMM száraznak kell lennie, és a levegő hőmérséklete a mérési szobahőmérsékleten, annak biztosítására, hogy a levegő viselő, hengeres alkatrészek munka rendesen annak biztosítása érdekében, a pontosság és a stabilitás, a CMM közelében kell elhelyezkedniük.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com

Vizsgálat
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Lépjen kapcsolatba velünk
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nemzeti Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi tartomány, Kína
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Mérésügyi Co., Ltd. Minden jog fenntartva.